АКТУАЛНИ ОФЕРТИ

BROCHURE 01.pdf

Свалете нашата актуална брошура с ПРОМО предложения!

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС...

Основно следремонтно почистване – включва отстраняване на строителни отпадъци от обекта, премахване на отлагания от стрoителни материали, разопаковане, почистване и подреждане на мебели и привеждане на обекта в идеално чист и готов за ползване вид. Ценообразува се след извършване на оглед и преценка на обема на работа на място и според конкретните изисквания на клиента.

Основно еднократно почистване - извършва се в удобно за клиента време. В зависимост от замърсеността на обекта, почистването се категоризира като еднократно или основно (което рефлектира върху цената). Ценообразува се след извършване на оглед и преценка на обема на работа на място и според конкретните изисквания на клиента.

Абонаментното почистване представлява обслужване на обект на определен времеви интервал, зададен от клиента (всекидневно, седмично, месечно) в удобно за него време и спрямо конкретните му изисквания.

Пране на меки настилки – извършва се с професионални техника и специални безвредни препарати, чийто подбор зависи от материала  на подовата настилка и степента на замърсяване.  Почистването на меки подови настилки  е целогодишна услуга. То се извършва на етапи, като първият от тях се осъществява чрез еднодискова машина като се втрива препарат в настилката и посредством натиска й, се постига почистване в дълбочина. На втори етап посредством мощна три-моторна водосмукачка, мокетът се подсушава. Всички петна се обработват предварително с цел да бъдат отстранени по време на изпирането.

Пране на мека мебел – извършва се чрез поетапно разпръскване на препарат с помощта на екстрактор върху повърхността на съответната мебел, след което препаратът се втрива в материята, за да разгради натрупаните замърсявания и накрая се изсмуква със специална водосмукачка . При по-замърсени повърхности се налага повторно изпиране. Както при прането на меки настилки, всички петна се обработват предварително с цел да бъдат отстранени по време на изпирането.

Пране на столове – извършва се по аналогична технология на изпирането на мека мебел. Включва цялостно почистване на конструкцията на стола.

Измиване на стъклени повърхности, прозорци и дограми – почистването на прозорци е услуга, чието ценообразуване зависи от степента на замърсяване, височината на прозорците или преградните стъклени ограждения, както и от това дали измиването е едностранно или двустранно. Ценообразуването за измиване на дограми е отделно. В зависимост от височината се извършва ръчно или машинно с подходящо оборудване като телескопични удължители, система за височинно почистване или вишка.

Почистване на щори – извършва се почистване на всички видове щори - ПВЦ, алуминиеви, дървени или текстилни. В някои случаи се налага почистването да се осъществи чрез демонтаж и обратен монтаж.

Почистване на фасади по алпийски способ – услугата се извършва целогодишно от професионални алпинисти. Почистването може да се осъществява ръчно или машинно, посредством най-висококачествени машини на „KÄRCHER“ за машинна обработка, с чиито технологични възможности се постига пълно възстановяване на състоянието на всякакви каменни, фасадни и други повърхности. Рaбoтaта на нашите алпинисти нe пречи нa paбoтния пpoцec в почиствания обект.

Почистване на твърди настилки – извършва се посредством роторна /еднодискова/ машина с абразивни дискове или четки, след което разтворът се вакуумира с професионална водосмукачка, благодарение на което подовите настилки остават идеално сухи.

Полиране, кристализация, диамантено шлайфане на твърди настилки:

а/ Естествените настилки като варовик, мрамор, гранит, мозайка, циментови подове, травертин и други, имат фабрични обработки и полировки, които ги правят бляскави и красиви. Тези повърхностни слоеве трябва да бъдат поддържани правилно и с времето обновявани чрез полиране, нанасяне на емулсия, кристализация, шлайфане и други. За естествените подови настилки, полагането на защитна емулсия (запечатка) е задължително, защото този тип настилки е с висока степен на попиване (хигроскопичност). При липса на запечатка, настилката се замърсява и уврежда много бързо. Полагане на защитна полимерна емулсия може да се направи и върху дърво, корк, ламинат, релефен или грапав гранитогрес, ПВЦ настилки, мозайка и други.  Полиране на подови настилки може да се прилага както върху естествени, така и върху изкуствени подове. Услугата се извършва с помощта на професионални еднодискови или двудискови машини. Използват се гланциращи и полиращи препарати, в зависимост от вида на настилката. След процедурата тя възвръща първоначалния си вид и блясък.

б/ Кристализация се извършва чрез използването на  специален препарат – кристализатор, и посредством еднодискова машина със стоманени дискове. Придава на мрамора огледален гланц и дълготрайна устойчивост срещу износване. Спомага за последваща лесна поддръжка. Кристализацията предпазва от проникване на замърсявания в структурата на мрамора.

в/ Диамантеното шлайфане се прилага по специализирана технология с помощта на диамантени дискове, отнемащи фино до 2-3 мм. от повърхностния слой на настилката. Чрез тази обработка се премахват механични наранявания и замърсявания, като се постига заводска полировка на каменната настилка.

Снегопочистване – извършва се по заявка на клиента. Ценообразуването е своеобразно в зависимост от необходимостите на съответния обект. Предлагаме ръчно и/или машинно снегопочистване. При подписване на договор за услугата в случаите на позициониране на професионални снегопочистващи машини на съотвения обект, изискваме такса „Готовност“, която е по договаряне с клиента.

Снабдяване с хигиенни материали и консумативи като кърпи за ръце, тоалетна хартия, сапун, салфетки, дезинфектанти и други – извършва се по заявка на клиента, която се заплаща извън хигиенните услуги въз основа на приемно-предавателни протоколи. При подписване на годишен договор предоставяме и монтираме диспенсъри за консумативите за наша сметка.

Сметосъбиране и сметоизвозване - нашите дейности включват:
а/събиране и извозване на неопасни битови и индустриални отпадъци
б/събиране и извозване на разделно събрани отпадъци
в/транспортиране на строителни и едрогабаритни отпадъци
г/зимно почистване и поддържане на улични платна, тротоари и пътеки
д/ зимно почистване и поддържане на прилежащи площи на всякакви жилищни и корпоративни сгради

Фасилити мениджмънт (професионален домоуправител) – чрез друго свое дружество – „ВИП Фасилити Мениджмънт“ ЕООД, фирмата ни предлага на своите клиенти цялостна или частична техническа поддръжка, ДДД (дезинфекция, дезинсекция и дератизация), озеленяване, подмяна на входни постелки, ВиК, ключарски, дърводелски, електро-  и бояджийски услуги, поддръжка на автоматични врати и бариери, както и комплексна поддръжка на офиси и сгради. При заявка на клиента подсигуряваме и охранителни услуги.

  1. Ценообразуване по всички услуги се прави след оглед на наш оперативен мениджър.
  2. Минимална поръчка - 89.00 лева (делнични дни), 109.00 лева (празнични дни).
  3. Експресни поръчки –  цената се завишава с 30 % от представената по оферта стойност на услугите.
  4. В празнични и почивни дни – цената се завишава с 20 % от офертната стойност на услугите.
  5. Търговски отстъпки се дават по договаряне за дългогодишни частни и корпоративни клиенти, както и за корпоративни клиенти при подписване на нови договори със следващи поверени ни от тях обекти.
TOP